Hodnocení

9,0
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,4
Pohodlí
8,6
Poloha hotelu
8,8
Zařízení
8,7
Personál
9,6
Poměr ceny a kvality
8,8

Hodnocení

    Monika
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    23. dubna 2018
    Pohodlné postele, strategické místo u dálnice , mají vlastní palírnu :-)
    Jiri
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    22. dubna 2018
    Velmi dobre ubytovani i paní domácí. Otevírala mi v 1 hod v noci s úsměvem i když jsem ji vzbudil a vytáhnul z postele.
    Jana
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    8. března 2018
    Snídaně výborná a dokonce mi ometli a oškrabali auto, na kterém byl nános sněhu po nočním sněžení
    Tomas
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    8. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Michal
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    19. září 2017

    Pěkný hotel k přespání na cesty.

    Hotel splnil to, co jsme očekávali při přespání na naší cestě. Čistota a pokoje OK. Snídaně také.
    Martina
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    19. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Hana
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    23. srpna 2017

    na jednu noc po cestě do Itálie doporučuji kvůli výhodné poloze a milému personálu

    chybělo mýdlo na ruce a postel byla velmi nepohodlná, bolely mě z ní záda. Příšerný internet, víceméně vůbec nefungoval.
    Super místo u dálnice, velké pokoje i koupelna.
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    26. července 2017
    pokoje nemají ledničku
    ideální místo na přespání při cestě do Chorvatska blízko sjezdu z dálnice, velmi ochotný a příjemný personál
    Jiri_CZ
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    13. července 2017

    Ubytování při cestě k moři

    vybavenost balkónu
    kosvla
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    12. července 2017
    Pokoj nebyl vybaven minichladničkou na nápoje (chladnička s alko/nealko nápoji byla ale dostupná 24 hod v recepci v hlavní budově).
    Velmi dobré ubytování poblíž lázeňského městečka Lassnitzhoehe a nedaleko od Štýrského Hradce. Ideální dopravní dostupnost z dálnice při cestě na Jadran nebo do Itálie.
    Petra
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    7. června 2018

    We enjoyed our stay and maybe come back soon.

    Big spacious rooms an bathrooms. The breakfast was also very nice :) the owner was veryvery kind and helpful.
    KRZYSZTOF
    pl

    Průměrné hodnocení

    9,6
    14. února 2018
    Very friendly staff. Rooms are big and quiet. Free parking. Near the highway.
    Joe
    lv

    Průměrné hodnocení

    10
    22. listopadu 2017

    Excelent place. Suprer value for price.

    Nothing
    Wonderful place
    Bartłomiej
    pl

    Průměrné hodnocení

    10
    29. září 2017
    We couldn't figure out the light on the dark corridor so we had to use a mobile phone flashlight to be able to unlock the door.
    Convenient parking next to the building, a bit worn-out but still really useful playing area for children. The breakfast was OK, the wi-fi signal was strong.
    Magdalena
    rs

    Průměrné hodnocení

    8,3
    18. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Simeon
    bg

    Průměrné hodnocení

    10
    18. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    ro

    Průměrné hodnocení

    7,5
    15. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    doutor.selvagem
    at

    Průměrné hodnocení

    7,5
    6. září 2017

    Nice place for a short drive by

    PorannaKawa
    pl

    Průměrné hodnocení

    9,6
    25. července 2017

    Very nice place to rest during long trip.

    Quite a lot of salt in the food (soup & salads)
    Very nice welcome and service. Close to motorway but enough far to sleep calm. Relax atmosphere. Helpfull owners. Restaurant indoor and outdoor in nice surrounding.
    Dmitry
    ru

    Průměrné hodnocení

    9,2
    19. července 2017

    A very nice family hotel

    Highways are very close, but not extremely noisy. There are no air-conditioner and fridge in the room, but I support styrians in their efforts to protect the environment.
    Very cozy family hotel located in the suburbs of Graz in a fantastic Styria. I lived here during the F1 weekend and this is a good variant to choose if you travel to Red Bull Ring by car. Room was quite comfortable and supplied with all necessary things. The owners were very helpful. And I must say a couple of words about Laßnitzhöhe town: this is fantastic place! Wild nature and very, very nice town! I saw wild deers while walking along! :) I hope I can return here sometime in the future.
Načítaní hodnocení