Opinie

9,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,4
Komfort
8,6
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,7
Personel
9,6
Stosunek jakości do ceny
8,8

Opinie

    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    11 czerwca 2018

    W tej okolicy najlepszy wypoczynek u Frau Marlene :)

    Przestronne pokoje, wygodne łóżka z miękką pościelą,sterylnie czysta łazienka i pokój,bardzo smaczne posiłki, przesympatyczna Właścicielka,wspaniały syrop różany :), bezpieczny parking , piękny ogród , blisko dobrze zaopatrzona stacja Shell, przyzwoita cena
    Bogdan
    pl

    Ocena

    9,2
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    27 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    janusz
    pl

    Ocena

    5,8
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mirosława
    pl

    Ocena

    9,2
    18 maja 2018
    Śniadanie słabe!
    Bardzo dobra lokalizacja, kilka minut od autostrady, dobry, żeby się przespać i jechać dalej. Wygodne łóżka, czysto.
    Basia
    pl

    Ocena

    7,5
    5 maja 2018
    Dobre śniadanko
    Beata
    it

    Ocena

    9,2
    30 kwietnia 2018
    Bardzo sympatyczni właściciele i niezwykle miła obsługa. Smaczne i obfite śniadanie.
    Beata
    it

    Ocena

    9,6
    24 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł Olszanowski
    pl

    Ocena

    9,6
    6 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    WieslawG
    pl

    Ocena

    10
    5 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Artur
    pl

    Ocena

    9,2
    27 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Izabella
    pl

    Ocena

    8,8
    25 września 2017

    Dobra lokalizacja przy autostradzie

    cz

    Ocena

    9,2
    21 czerwca 2018
    Beds and baby cot were great but sofa bed not so comfortable.
    Great place to sleep over on the way to Croatia - literally few meters from highway exit, at the same time very quiet and with very good breakfast. Very helpful host.
    Petra
    sk

    Ocena

    10
    7 czerwca 2018

    We enjoyed our stay and maybe come back soon.

    Big spacious rooms an bathrooms. The breakfast was also very nice :) the owner was veryvery kind and helpful.
    KRZYSZTOF
    pl

    Ocena

    9,6
    14 lutego 2018
    Very friendly staff. Rooms are big and quiet. Free parking. Near the highway.
    Joe
    lv

    Ocena

    10
    22 listopada 2017

    Excelent place. Suprer value for price.

    Nothing
    Wonderful place
    Bartłomiej
    pl

    Ocena

    10
    29 września 2017
    We couldn't figure out the light on the dark corridor so we had to use a mobile phone flashlight to be able to unlock the door.
    Convenient parking next to the building, a bit worn-out but still really useful playing area for children. The breakfast was OK, the wi-fi signal was strong.
    Magdalena
    rs

    Ocena

    8,3
    18 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Simeon
    bg

    Ocena

    10
    18 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ro

    Ocena

    7,5
    15 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii